O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Agasi: Zastrašujuće je što Novak može još da napreduje
18. Jul 2018. godine
Andre Agasi nije mogao da ne prokomentariše pobedu Novaka Đokovića na Vimbldonu i bio je veoma srećan zbog svog bivšeg pulena.
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
SRBIJA DO NOVEMBRA DA REŠI „KRITIČNA“ PITANJA
14. Maj 2018. godine
Blic
EVROPARLAMENTARCI O PRIDRUŽIVANJU NAŠE ZEMLJE UNIJI Slovenac Šoltes, koji je u Beogradu boravio tokom vikenda na međunarodnoj parlamentarnoj konferenciji “Idejom EU do mira i razvoja”, smatra da institucije u Srbiji treba pritisnuti kako bi taj cilj bio ispunjen do jeseni. Kao zemlja na putu evropskih integracija, Srbija treba da da pokuša da reši sva najkritičnija pitanja do oktobra i novembra ove godine, jer će kasnije biti mnogo teže zbog izbora u Evropskom parlamentu. Treba pritisnuti sve institucije i u EU da pokušaju da reše sva najkritičnija pitanja. Pridruživanje EU dvosmeran je proces u kojem svaka strana treba da napravi svoje - rekao je Šoltes. Poslanik Evropskog parlamenta kazao je i da Beograd mora da nastavi dijalog sa Prištinom. Taj dijalog je jedna od ključnih prepreka ka pridruživanju Uniji, što je istaknuto i u izveštaju Evropske komisije, odnosno u strategiji za Zapadni Balkan. Osim Kosova, EU u tom dokumentu skreće pažnji i na probleme u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, vladavini prava i nerešenih problema granica. Šolters, takođe, nema dilemu da je za Srbiju i Evropsku uniju zajednički put jedna od ključnih stvari. EU je znajčajan trgovinski i ekonomski partner Srbije, ali i jedan od najvećih donatora pomoći - istakao je on. Govorio je i o tome kako se EU poslednjih godina podelila na dve strane - sever i jug, istok i zapad. Takođe, podsetio je da je izbeglička kriza uticala na formiranje blokovske politike i da su se zemlje koje nisu članice EU pokazale mnogo bolje od zemalja članica. Zamenik predsednika Odbora za evropske integracije Predstavničkog doma Rumunije Štefan Mušoiju kazao je da je pridržavanje pravila koja su postavljena važno kada su u pitanju evrointegracije, kao i da će Rumunija tokom svog predsedavanja EU nastaviti konstruktivan pristup i zagovarati politiku proširenja. Poslanica makedonske skupštine Slavica Šumanska Miteva kazala je da je EU počela kao san malog broja ljudi, a da je postala nada za mnoge. Navela je da projekat evropskih integracija nije završen i da Makedonija traži podršku kako bi nastavila put evropskih integracija.

Antrfile:

EU SE ŠIRI SAMO NA BALKAN

U Narodnoj skupštini govorila je i generalna sekretarka Evropskog pokreta u Srbiji Suzana Grubješić. Ona je kazala da je Zapadni Balkan jedini region gde će se EU proširiti u narednom periodu.
Interes EU je da ima Srbiju kod sebe, kao što je interes Srbije da bude deo ovog i dalje boljeg mesta - kazala je ona.
Autor: A. J.
Nemci vape za radnicima
05. Oktobar 2018. godine
Zbog ovoga se igra Liga šampiona
03. Oktobar 2018. godine
Arhiva vesti