O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Agasi: Zastrašujuće je što Novak može još da napreduje
18. Jul 2018. godine
Andre Agasi nije mogao da ne prokomentariše pobedu Novaka Đokovića na Vimbldonu i bio je veoma srećan zbog svog bivšeg pulena.
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
OVE VALUTE NISU POŽELJNE U SRBUI
30. Oktobar 2017. godine
Kurir
NOVAC PROBLEM ZA TURISTE I BIZNIS Veze Tursku liru, rumunski lej i bugarski lev nije moguće zameniti u domaćim bankama i menjačnicama za dinar, uprkos sve većoj posećenosti Ijudi iz tih zemalja EKIPA KURIRA Iako veliki broj građana Srbije ima rođačke, prijateljske i poslovne veze sa Turskom i obrnuto, kao i da hiljade Turaka iz zapadnih zemalja svake godine u vreme godišnjih odmora prođe kroz Srbiju, turska lira ne može se zameniti ni u jednoj banci i menjačnici u Srbiji. Pored toga što našu zemlju ubedljivo najviše posećuju turisti iz Turske, problem sa nemogućnošću zamene lire postao je očigledan i prilikom nedavne posete turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana i delegacije od 185 turskih privrednika Srbiji, od kojih se očekuje da ulože milione evra u srpsku privedu. Odlukom Narodne banke Srbije o vrstama deviza i efektivnog stranog novca koji se kupuj e i prodaj e na deviznom tržištu, predviđeno je da se u Srbiji mogu menjati mnogobrojne svetske valute, pa čak i polj ski zlot, iako sa tom zemljom imamo daleko manje bliskih veza nego sa Turcima. Uz tradicionalno razvijeniju trgovinu sa Turskom, sa tom zemljom je u usponu i saradnja u agrobiznisu, građevinarstvu i turizmu, pa deluje neverovatno da Srbija ne daje mogućnost zamene turske valute za dinar. Isti je slučaj i sa Rumunijom, čiji lej takođe ne važi u Srbiji, iako samo u Temišvaru živi oko 11.000 Srba, a istočnu Srbiju i Vojvodinu svake godine pred Novu godinu preplave turisti iz Rumunije. U prilogtome govori podatak je ove godine Srbiju posetilo 26 odsto više Rumuna nego lane. Bez obzira na to što u hotelima u Negotinu i na Borskom jezeru Bugari doček Nove godine rezervišu godinu dana unapred, ni bugarski lev nema prođu kod srpskih bankara i menjača. Posebna priča je što u istočnoj Srbiji živi veliki broj građana bugarskog porekla. S druge strane, kod srpskih poslovnihbanaka mogu se menjati valute skandinavskih zemalja, kuvajtski dinar i japanski jen.

Antrfile:

Autor: NN
Nemci vape za radnicima
05. Oktobar 2018. godine
Zbog ovoga se igra Liga šampiona
03. Oktobar 2018. godine
Arhiva vesti