O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
BLUMBERG: STOJIMO IZA ONOGA ŠTO SMO OBJAVILI
12. Jul 2017. godine
Danas
Američka agencija za Danas o spornoj izjavi premijerke Srbije o EU i Rusiji U kabinetu Ane Brnabić nisu hteli da komentarišu odgovor Blumberga rekavši da je premijerka sve o tom intervjuu objasnila više puta Beograd - Redakcija agencije Blumberg stoji iza teksta koji je napisan posle razgovora sa premijerkom Anom Brnabić, a koji je u javnosti izazvao buru reakcija što zbog onog što je rekla, zatim tvrdnje premijerke da je loše interpretirana i njenog pravdanja ambasadoru Rusije u Beogradu. - Stojimo iza onog što smo napisali - kratko je za Danas rekao Taj Tripet, portparol agencije Blumberg. On je tako odgovorio komentarišući „nesporazum“ oko izjave premijerke toj agenciji da će Srbija izabrati članstvo u EU a ne bliže veze sa Rusijom ako bude morala da bira. U kabinetu Ane Brnabić nisu hteli da komentarišu odgovor Blumberga rekavši da je premijerka sve o tom intervjuu objasnila više puta. Izjava Ane Brnabić o izboru EU a ne Rusije, kako je i agencija Blumberg istakla, prva je izjava zvaničnika Srbije koja jasno govori o kursu ove države. Međutim, reagovala je i Rusija, pa je premijerka Srbije odnela stenogram razgovora sa Blumbergom Aleksandru Čepurinu, ne bi li ga uverila da je loše interpretirana. Takvo ponašanje premijerke javnost u Srbiji nije primila sa odobravanjem pogotovo zbog činjenice što nije odmah, čim je razgovor s novinarima Blumberga objavljen, reagovala ukoliko su njene reči zaista loše prenete. Stekao se utisak da se premijerka jedne suverene države pravda činovniku strane države, noseći, kako saznajemo, stenogram koji su tokom razgovora sa Blumbergom vodili njeni najbliži saradnici. Da je stenogram odnet i predat Čepurinu, građani nisu saznali od premijerke već od portparolke ruskog ministarstava spoljnih poslova Marije Zaharove, što je dodatno pogoršalo sliku nove predsednice vlade u očima javnosti, kako građanske tako i patriotske. Brnabić je svoje ponašanje pokušala da objasni u intervjuu Blicu rekavši da se nije pravdala i da nije očekivala toliku debatu u javnosti. „Dala sam stenogram razgovora zato što je važno zadržati kontinuitet da predsednik Vlade bude otvoren i iskren prema svakom svom partneru... Želela sam da pokažem da stojim iza svake svoje reči, iako su neke moje izjave potpuno izvučene iz konteksta“, rekla je ona.

Antrfile:

Autor: LIDIJA VALTNER
Arhiva vesti