O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Agasi: Zastrašujuće je što Novak može još da napreduje
18. Jul 2018. godine
Andre Agasi nije mogao da ne prokomentariše pobedu Novaka Đokovića na Vimbldonu i bio je veoma srećan zbog svog bivšeg pulena.
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
KREDIT ZA JEDINSTVENO EVROPSKO NEBO
3. Maj 2018. godine
Večernje novosti
U MODERNIZACIJU KONTROLE LETENjA SRBIJE I CRNE GORE BIĆE ULOŽENO 45 MILIONA EVRA IZ ZAJMA EVROPSKE INVESTICIONE BANKE Za pozajmicu nije bila potrebna garancija države, a ne predviđaju se penali KREDIT od 45 miliona evra koji je Evropska investiciona banka odobrila Kontroli letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) biće iskorišćen za modernizaciju kako bi se ispunili evropski standardi i uspostavilo jedinstveno evropsko nebo, kaže direktor SMATSA Predrag Jovanović. On je naglasio da modernizacija treba da obezbedi unifikaciju sistema i opreme svih kontrola letenja u Evropi, da unapredi bezbednost vazdušnog saobraćaja, poveća kapacitet, efikasnost, ekonomičnost, da bolje saobraćajno poveže region i da ublaži negativne efekte koji vazdušni saobraćaj ima po životnu sredinu. - Kredit smo dobili pod veoma povoljnim uslovima zahvaljujući dobrom rejtingu Srbije i Crne Gore. Za taj ugovor nije tražena garancija države i kredit ne predviđa penale za nepovučena sredstva. Povlači se četiri godine, zatim slede četiri godine grejs perioda, pa deset godina za otplatu - rekao je Jovanović gostujući na TV Prva. Govoreći o tehničkom kvaru na softverskom sistemu Evrokontrola u Briselu, koji se dogodio početkom aprila, on je rekao da se u vazduhoplovstvu primenjuje najmodernija tehnologija ali da se takvi kvarovi dešavaju. - Otkazao je centralni računar u Briselu, izgubljeni su podaci o nekoliko desetina hiljada letova koji su bili u planu da se ostvare tog i narednog dana. Oni koji su bili u vazduhu bili su na vezi sa kontrolama letenja, tako da bezbednost nijednog trenutka nije bila ugrožena - pojasnio je Jovanović. Kasnili su mnogo letovi u Evropi, a direktor SMATSA pojašnjava da svaki let mora da bude u računaru da bi mogao da poleti i da se prati. U Srbiji je zbog toga kasnilo desetak letova, a zaostanci su bili od 30 do 40 minuta.

Antrfile:

Autor: P. Ž.
Nemci vape za radnicima
05. Oktobar 2018. godine
Zbog ovoga se igra Liga šampiona
03. Oktobar 2018. godine
Arhiva vesti