O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
MINISTRI TEŠKA SRCA U SAVETU SA NIKOLIĆEM
9. Jun 2017. godine
Blic
SEDAM MINISTARA TREBA DA SARAĐUJE SA BIVŠIM PREDSEDNIKOM Jeste da su ministri iz Vlade završili u Savetu za saradnju sa Rusijom i Kinom koju vodi bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić shodno oblastima koju vode, ali pojedini nisu baš drage volje u njemu, saznaje „Blic“. - Informaciju o osnivanju tela koji će voditi Nikolić ministri su sa neodobravanjem dočekali i skeptični su kako će ta saradnja izgledati. Ipak je laknulo kada su shvatili da je u pitanju Savet, što u praksi znači da će biti upućeni jedni na druge u prilično labavoj formi - kaže izvor „Blica“ iz Vlade. Kako je predviđeno, na Nikolića će biti upućeno sedmoro ministara: fi nansija - Dušan Vujović, poljoprivrede - Branislav Nedimović, energetike - Aleksandar Antić, privrede - Goran Knežević, kulture - Vladan Vukosavljević, prosvete - Mladen Šarčević i saobraćaja - Zorana Mihajlović. Za javnost, kao što je i očekivano, ministri tvrde da su kao zapete puške spremne na saradnju sa Nikolićem. To je zaključak Vlade i daću sve od sebe da saradnja sa Rusijom i Kinom bude uspešnija - poručuje ministar privrede Knežević. Pod budnim okom javnosti biće komunikacija Nikolića i ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović, imajući u vidu da su ranije imali žestoke nesuglasice. Kineski projekat „Jedan pojas, jedan put“ otvara ogromne perspektive za Srbiju i mogućnost da na najbolji mogući način iskoristi svoj geografski položaj. Da bismo mogućnosti koje nam se otvaraju pretočili u konkretne rezultate u oblasti infrastrukture i modernizacije zemlje, potrebno je veliko zalaganje i pomoć svih, kako ministara tako i onih svih drugih koji iskustvom i kontaktima mogu da pomognu. Uverena sam da će i bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić uložiti sav svoj potencijal kako bi Srbija iskoristila sve mogućnosti - napominje Mihajlovićeva. Da će sa zadovoljstvom raditi u savetu za „Blic“ je rekao i ministar prosvete Mladen Šarčević. Saradnja sa timom ljudi koji treba da doprinese boljim odnosima sa takve dve bitne države jako je značajna. Sa Nikolićem sam bio u radnim posetama Češkoj i Portugaliji i mogu da kažem da su te posete bile uspešne - kaže Šarčević.

Antrfile:

SPORNI KADROVI

Inače, sem Nikolića, u Savetu su i kontroverzni biznismeni Dejan Simić i Pavle Bašić. Sem njih, u istom timu je i Ivan Mrkić, bivši šef diplomatije i savetnik šefa države. Za v.d.
direktora imenovan je Nedeljko Tenjović, bivši Nikolićev generalni sekretar.
Autor: D. LUKOVIĆ
Arhiva vesti