O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić u igru za premijera ubacio još dva imena
23. Maj 2017. godine
Dok odlazeći premijer Srbije konačno ne presudi ko će ga naslediti na mestu predsednika Vlade, mediji spekulišu o tome ko će sesti u fotelju u nemanjinoj 11.
Do sada su kao najozbiljniji kandidati za premijersku funkciju bili prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić.

Međutim, sam Aleksandar Vučić u igru je ubacio još dva imena- Nikolu Selakovića, bivšeg ministra pravde i Miloša Vučevića, aktuelnog gradonačelnika Novog Sada.

Naome, on je juče, odgovarajući na pitanja novinara da li među kandidatima za novog premijera ima nekoga iz redova SNS, rekao da je Nikola Selaković mlad i pametan čovek, kao i Miloš Vučević.

Večernje novosti danas pišu da je premijer Vučić sada bliže odluci da ga na premijerskog funkciji zameni neko iz redova njegove stranke. Ko god da bude, rekao je juče Vučić, biće žestoko napadan.

Inače, Vučić je rekao i da će se konačno ime premijera znati 11, 12. ili 13. juna, a da će on preuzeti funkciju predsednika Srbije 30. ili 31. maja.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti