O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Danas kraj premijerske groznice, da li je moguća "bomba"?
15. Jun 2017. godine
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti na konferenciji za medije u 18.00 sati. Očekuje sa da saopšti ime mandatara za sastav nove vlade.
Konferencija za novinare biće održana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.

Mediji su do sada spekulisali da su najozbiljniji kandidati za mesto premijera ministarka državne uprave i Lokalne samouprave Ana Brnabić, koja je nestranačka ličnost, zatim Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova i lider SPS, kao i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS.

I današnji štampani mediji nagađaju ko je najbliži premijerskoj fotelji. Prema pisanju "Blica" i Večernjih novosti" najbolje kvalifikacije za tu funkciju ima Ana Brnabić, čiji su rezultati u resoru na čijem čelu se sada nalazi, prema nekim ocenama, impresivni.

Ipak, konačna odluka je na Vučiću, što su istakli u više navrata svi aktuelni zvaničnici, što iz SNS, što iz redova njihovih koalicionih partnera.

Nije, međutim, isključeno i da, kako pišu "Novosti" sa Andrićevog venca stigne i "bomba", odnosno da Vučić saopšti da će ga zameniti neko ko do sada nije u javnosti pominjan kao njegov naslednik.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti