O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Za 30 godina ovo još nisam doživeo...
04. Jul 2017. godine
Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da nije zadovoljan uslovima na završnom turniru Svetske lige u Kuritibi u Brazilu.
Utakmice se igraju napolju po hladnom vremenu, što je po rečima Grbića loše.

"Za 30 godina koliko se bavim ovim sportom još nisam igrao u ovakvim uslovima. Bilo je zaista vrućih dvorana, u teškim uslovima, ali nikada nisam igrao zimi na otvorenom. To je veliki propust i onih koji su to predložili, a još više onih koji su odobrili. Uslovi nisu apsolutno ni blizu optimalnih za ovakvo važno takmičenje kao što je Svetska liga, da se igra na takvom terenu koji je praktično napolju, na osam ili 10 stepeni, a da mi igramo utakmicu. Ljudi za vreme treninga stoje u jaknama jer je bilo prehladno", rekao je Grbić, preneo je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkaši Srbije brane titulu na završnom turniru Svetske lige, a prvi meč igraće u sredu od 22.40 po srednjoevropskom vremenu protiv selekcije SAD, u Grupi K. Utakmice će se igrati na Areni Baišada.

"Imali smo samo jedan trening na stadionu, kao i sve ostale reprezentacije, osim Brazila. To nije u redu. Svetska liga je takva, pomerili su završetak za nedelju dana, igra se napolju po zimi. Brazil jedini ima uslove da se pripremi, a mi treba da se zapitamo čemu sve ovo vodi", naveo je srpski selektor.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti