O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
"Novosti": Đilas ulazi u kampanju, ulaže 10 miliona evra
27. Septembar 2017. godine
Beograd -- Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas uveliko se sprema za izbore u Beogradu, a za kampanju je izdvojio 10 miliona evra, pišu današnje "Večernje novosti".
Kako navode, on je u kontaktu sa liderima opozicije od kojih traži da ga podrže u izbornoj trci. Prema nezvaničnim tvrdnjama, do kraja ove nedelje moglo bi da dođe do sastanka sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Draganom Šutanovcem.

Dogovor sa Jankovićem i Jeremićem je praktično postignut, navode "Novosti", ali Đilas želi da okupi što širi front građanskih i "patriotskih" delova opozicije.

Đilasu je posebno važno da iza njega stane DS, jer ima najrazrađeniju infrastrukturu i može da pokrije sva biračka mesta u Beogradu.

"Novostima" su iz DS-a rekli da nije bilo "ni posrednih, ni neposrednih kontakata sa Đilasom" do sada, ali da su spremni za sve dogovore koji bi doveli do promene vlasti.

Ipak, iz DS-a poručuju da se, poučeni iskustvom iz prošlosti, spremaju da na izbore izađu samostalno.

Iz Dveri kažu da će odluku o nastupu na izborima doneti kada oni budu zvanično raspisani, dok se Jeremić koji je ranije poručivao da je ogorčen na Đilasa, ali da nema prava na lične hirove, ne oglašava.

Sanda Rašković Ivić rekla je da će, ako se opozicija dogovori oko zajedničkog kandidat i ako to bude Đilas, podržati njegov izbor.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti