O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Krajinović u četvrtfinalu Mastersa u Parizu!
03. Novembar 2017. godine
Filip Krajinović napravio je najveći uspeh u karijeri, pošto se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Parizu pobedom nad Nikolasom Mauom 6:2, 3:6, 6:1.
Srpski teniser, nakon što je prethodno savladao Juta Sugitu i Sema Kverija, potvrdio je da se nalazi u odličnoj formi novom sjajnom partijom, što će mu doneti veliki skok na ATP listi sa sadašnjeg 77. mesta.

Krajinović je protunjap prvim setom, pošto je za samo 26 minuta poveo sa 1:0, 6:2. U drugom je viđena velika borba, Mau je prvi napravio brejk i poveo sa 4:2, međutim srpski teniser je odmah uzvratio, ali je potom i izgubio svoj servis, pa je tako Francuz sa 6:3 dobio drugi set.

Odlučujući set prošao je u poptunoj dominaciji Krajinovića, izgubio je samo jedan gem i na kraju zasluženo slavio, 6:2, 3:6, 6:1.

Za plasman u polufinale biće mu potrebno novo veliko iznenađenje jer čeka boljeg između prvog tenisera sveta Španca Rafaela Nadala i Urugvajca Pabla Kuevasa.

Masters u Parizu igra se za ukupni nagradni fond od 4.273.775 evra.

Plasman u naredne runde plasirali su i Huan Martin Del Potro pobedom and Robinom Haseom, kao i Fernando Verdasko koji je savladao Dominika Tima.

Izvor. B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti