O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić: Rekonstrukcija Vlade do 27. jula
02. Jul 2013. godine
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će ključni problem posle zelenog svetla za otpočinjanje pregovora biti svest o tome da ćemo morati da živimo od sopstevnog rada.
"Neće Nemci i Britanci raditi dok se Srbi odmaraju", rekao je Vučić i dodao da će u prvom planu biti ekonomska pitanja.

Vučić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije rekao da će mnogo posla trebati da se uradi do januara i otpočinjanja pregovora, a jedan od njih je i rekonstrukcija vlade za koju je uveren da će biti završena do 27. jula. 

On je rekao da je pre nešto manje od godinu dana prlikom formiranja vlade obećano da ce se ostvariti nekoliko ključnih ciljeva a da je jedan bio i dobijanje datuma i istakao da je to dokaz da je Srbija pouzdan partner koji ispunjava obaveze i poštovana. 

Prema njegovim rečima po prvi put prilikom razgovora o rekonstrukciji razgovaraće se o programskim opredeljenjima i po prvi put će naš prioritet biti naš rad i naša ekonomija.

On je rekao da će svi morati da prihvate promene: "Srbija mora da se modernizuje, da se reformiše", rekao je Vučić i dodao da se ne smemo plašiti promena.

U EU ima solidarnosti, ali nema milostinje.

Izvor: Tanjug
Foto: Tanjug, Nenad Milošević
Poljska bi mogla da uđe u rat?
20. Mart 2023. godine
Arhiva vesti