O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Sa Vajdom se osećam bezbedno, Agasiju uvek mogu da se obrati...
17. April 2018. godine
Najbolji srpski teniser Novak Đoković pohvalio je na konferenciji za medije trenera Marjana Vajdu posle pobede nad Dušanom Lajovićem na startu Monte Karla.
Đoković je u prvom kolu Mastersa u Monaku deklasirao sunarodnika sa 6:0, 6:1 i zakazao duel sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske.

Novak je pre dve nedelje ostao bez trenera, pošto su tim napustili Andre Agasi i Radek Šćepanek, u Marbelji se pripremao sa Slovakom, koji je bio u njegovom boksu tokom meča.

"Nedostajao mi je. Sa Vajdom se osećam bezbedno na terenu", rekao je Đoković i nastavio:

"Nedostajao mi je njegov veliki osmeh, a posebno njegove reči. Marjan mi je prijatelj, on me zna iznutra bolje nego bilo ko sa kim sam radio. Ovo je za obojicu bilo kao novi početak. Mislim da sam i ja njemu nedostajao, kao i tenis".

Srbin je takođe pohvalio legendarnog Agasija sa kojim je sarađivao od Rolan Garosa prošle godine.

"Uvek je pokušavao da mi pomogne. I sada je linija uvek otvorena, ako osetim da mi je potreban savet, uvek mogu da pozovem Agasija".

Novinare je zanimalo i šta je razlog okončanja saradnje, ali im je osvajač 12 Grend slemova objasnio da je ovakav ishod najbolji za sve.

"Andre mi je samo pomagao, nismo imali nikakav ugovor. Proveli smo izuzetno vreme zajedno, mnogo sam naučio od njega i veoma sam zahvalan. Odluka da se raskine saradnja sa Andreom i Radekom neće uticati na naše privatne odnose. Rastanak je bio najbolji za sve, nisam znao u kom pravcu želim da idem i nisam želeo da to utiče na njih".

Za kraj, osvrnuo se i na partiju protiv Lajovića.

"Dobra predstava danas. U poslednjih 10-12 meseci sam odigrao veoma malo mečeva i možete videti da mi fali takmičarskog tenisa", zaključio je Novak.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti