O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Da li će se mušema tresti na "Marakani" i tokom jeseni?
29. Avgust 2018. godine
Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat sastaju se sa Salcburgom u revanš utakmici plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Šampion Srbije, od kada se elitno takmičenje igra u ovom formatu, nikada nije uspeo da dođe do grupa, pa se tako nalazi na korak od najvećeg uspeha u novijoj istoriji.

Dok trener Vladan Milojević nije došao Evropa je bila teško ostvariv cilj, međutim njegovim prisustvom na klupi crveno-beli polako postaju standardni član evropskih klupskih takmičenja.

Izveštač B92 iz Salcburga – Petar Tadić

Prošle sezone Zvezda se plasirala u Ligu Evrope, a potom su uspeli i da prezime, nešto što 25 godina klub iz Ljutice Bogdana nije uspeo da ostvari. Bio je to veliki uspeh za Zvezdu, ali ove takmičarske godine lestvica je podignuta stepen iznad.

Ništa ne može da se poredi sa melodijom Lige šampiona pred početak meča i čuvenom mušemom na sredini terena dok traje himna elitnog takmičenja. To će crveno-beli pokušati da obezbede u sredu.

Salcburg, koji je prošle godine igrao polufinale Lige Evrope, očigledan je favorit i bilo bi glupo kada bi igračima iz Beograda nametali taj teret. Ali utakmica u prestonici Srbije pokazala je da Zvezda može da igra sa Red Bulom, koji na tom meču nije stvorio niti jednu stopostotnu šansu.

Izvor: B92
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti