O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Žandarm priznao zločin zbog duga
17. Jul 2013. godine
Beograd -- Žandarm Aleksandar Krstić, koji je ubio i zapalio dvojicu mladića kod Rekovca, priznao je zločin, a živeo je na visokoj nozi, piše beogradska štampa.
Prema navodima medija, Krstić je dugovao Nedeljkovići 8.000 evra (policijski izvori kažu 5.000), i taj je dug je hteo da vrati tako što bi mu dao automobil "pasat", zbog čega su se Nedeljković i Tomić uputili u Kragujevac, a potom ka Rekovcu.

Tomić, koji je došao uz Švajcarske na odmor u Jagodinu, povezao je Nedeljkovića svojim „audijem TT“, švajcarskih tablica i sastali su se sa Krstićem u jednom kragujevačkom kafiću. 

Štampa navode da je žandarm dvojici Jagodinaca rekao da je auto koji želi da da u zamenu za dug u susednom selu. Seo je na zadnje sedište Tomićevog „audija“ i odvezli su se do sela Zakute, u kraljevačkoj opštini. Pištoljem je naterao Tomića da zaustavi auto pored puta u ataru Zakuta. 

Po pisanju novina, Krstić je sa zadnjeg sedišta mladićima pucao u potiljak, potom njihova tela prekrio ćebetom, polio benzinom i spalio zajedno sa automobilom. 

Novosti navode da ostaci automobila "audi TT" sugerišu da je pre spaljivanja posuta specijalna masa koja razvija vosoku temperaturu i topi čelični lim, i da je na taj način zločinac hteo da ukloni svaki trag.

Prema navodima tog lista, policija je posle hapšenja pretresla kuću osumnjičenog žandarma i tu je i pronađeno oružje kojim je počinjen zločin. Poznanici Aleksandra Krstića pričaju da je živeo na visokoj nozi, imao dobar automobil...Jedni kažu da je „preke naravi“, drugi, pak, da je prema kolegama i prijateljima bio korektan i galantan.

Izvor: Tanjug, B92
Foto: B92
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti