O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić: Išao sam da izjavim saučešće jer to nije uradio Babić
20. Septembar 2019. godine
IZVOR: TANJUG /// Foto: EPA-EFE / KOCA SULEJMANOVIC

Vučić izjavio da je porodicu Stanike Gligorijević, stradale u saobraćajnoj nesreći, posetio i izjavio saučešće jer to nije uradio Zoran Babić.
Podsetimo, ona je stradala u nesreći na naplatnoj rampi u Doljevcu, koju je izazvao vozač direktora Koridora Zorana Babića.
"Moj posao je da izrazim saučešće ljudima, a to nije uradio onaj ko je trebalo to da uradi, a prošlo je toliko meseci", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući jutros na TV Pink.
Na pitanje novinara da li je moguće da to nije uradio Babić - čiji je vozač izazvao tu saobraćajnu nesreću u kojoj je i Babić povređen, Vučić je rekao da je Babić izjavio saučešće, ali telefonom.
Predsednik je zamerio Babiću što, kako je rekao, nije stigao da ode do porodice da izjavi saučešće, a stigao je da ode u međuvremenu i u Grčku, u Petrovac, na Brione i u Minehen i zapitao kako onda nije stigao da ode do Knježevca. "Zašto je bilo teško da odete do porodice i izjavite saučešće?", zapitao je Vučić.
"Za razliku od drugih političara uvek stanem iza ljudi i branim ih, branio sam Babića i kada je rekao 'vazduplohov' jer to može svakom da se dogodi i uvek ću da stanem iza ljudi", dodao je Vučić.
Kazao je i da je pozvao supruga Sanike Gligorijević, Velimira, da kad god bude u mogućnosti dođe u Beograd i pogleda snimak sa naplatne rampe
"Upozorio sam ga da je snimak jeziv. Neko je ogromnom brzinom ušao u automobil u kojem je bila Stanika. Ja ne znam šta je bilo u glavi tog vozača, nije zaspao, nije bio pijan, da li je mislio da sa elektronskom karticom može da prođe i da nema nikog ispred njega. Ipak, ta brzina je apsolutno nemoguća", rekao je Vučić.

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti