O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Đoković: Zbunjen sam, baš kao i ostatak sveta
21. April 2020. godine
IZVOR: B92 /// Photo by Alex Pantling/Getty Images
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, poslao je saopštenje putem svog menadžmenta redakciji Njujork Tajmsa povodom najnovije izjave o vakcini za koronavirus.

Srpski teniser izjavio je pre dva dana da lično nije za vakcinaciju i da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu kako bi mogao da putuje.

Ovakva izjava podigla je prašinu, kako u srpskoj, tako i u svetskoj javnosti i kako bi pojasnio šta je tačno mislio, on i njegov tim su poslali saopštenje Njujork Tajmsu.

"Nisam ekspert, ali hoću da imam opciju da izaberem šta je najbolje za moje telo. Nastaviću da istražujem na ovu temu jer je važna i uticaće na sve nas", napisao je Đoković i dodao:

"Da budem iskren, malo sam zbunjen, baš kao ostatak sveta. Uprkos tome što imam pristup informacijama, u nedoumici sam šta je najbolje uraditi ovoj situaciji".

Novaku je u utorak odgovorio i epidemiolog Predrag Kon koji mu je poručio da ubuduće izbegava odgovore o vakcini.

"Radoznao sam o tome kako ojačati metabolizam da bismo bili u najboljoj fizičkoj spremi kako bismo porazili Covid-19", zaključio je Đoković.

Od koronavirusa u svetu zaraženo je skoro dva i po miliona ljudi, preminulo je oko 170 hiljada, dok se oporavilo nešto više od 650.000.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti