O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Jovanović: Nismo deo vlasti na Starom gradu, podržali "dobro...
20. Avgust 2020. godine
AUTOR: Beta AUTOR: Danas /// Foto: N1
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da stranka nije deo vlasti u opštini Stari grad iako je podržala izbor predsednika skupštine te beogradske opštine iz redova Srpskog patriotskog saveza (SPAS) uz pomoć vladajuće Srpske napredne stranke (SNS).

"Nismo deo vlasti na Starom gradu i nećemo biti, odnosno svako ko bude napravio dogovor o ulasku u vlast sa SNS biće isključen iz stranke. Sve je toliko zatrovano, tendeciozno, da što god da uradite i kažete, bićete osuđeni", rekao je Jovanović za list Danas.

On je naveo i da je pitao stranačke kolege koje su podržale izbor Petrića za predsednika Skupštine opštine Stari grad zbog čega su to uradil, a da je kao odgovor dobio da je predloženi kandidat iz stranke Aleksandra Šapića "dobar momak", da ga lično znaju, da je "dobar kadar za obavljanje funkcije".

Jovanović je to rekao reagujući na izjavu bivšeg predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća, za ovaj list, koji je naveo da je "zanimljiv ulazak DSS u vlast na Starom gradu, dok Miloš Jovanović obilazi televizije i objašnjava kako je vreme da opozicija sedne za isti sto".
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti