O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Od danas bašte kafića u Beogradu rade do 1 sat posle ponoći,...
02. Septembar 2020. godine
AUTOR: FoNet /// Izvor: Shutterstock
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da od danas ugostiteljski objekti u Beogradu koji imaju baštu mogu do 31. oktobra da rade i radnim danima do 1 sat posle ponoći, preneo je Beoinfo.

Vesić je objasnio da je tu odluku doneo Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Beograda, i da na ovaj način Grad Beograd želi da pomogne ugostiteljima da uspešnije prevaziđu ekonomske posledice epidemije kovid-19 "koje su veoma pogodile sektor usluga".

On je objasnio da prema važećim gradskim odlukama ugostiteljski objekti u stambenim zgradama mogu da rade radnim danima do ponoći, a da emituju muziku do 23 sata, u skladu sa svim ograničenjima koji su propisani u vezi sa regulisanjem nivoa buke. Vikendom se radno vreme produžava do 1 sat, a mogućnost emitovanja muzike do ponoći.

"Sada će svi ugostiteljski objekti koji se nalaze u stambenim zgradama moći svaki dan da rade do 1 sat a da muziku emituju do ponoći. Ova odluka će važiti do 31. oktobra kada će se vratiti uobičajeni režim rada. I dalje je na snazi ograničenje za rad ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru, jer oni mogu da rade samo do 21 sat", rekao je Vesić.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti