O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Sastanak Mihajlović i Jovanovića o povezivanju Beograda i Pr...
13. Oktobar 2020. godine
AUTOR: FoNet /// Foto: Ministarstvo saobraćaja
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa šefom kancelarije američke Međunarodne razvojne korporacije (DFC) u Beogradu Džonom Jovanovićem o saradnji na infrastrukturnim projektima, kao i o podršci ženskom preduzetništvu.

"Razgovarali smo o izgradnji auto-puta mira, koji je značajan za povezivanje Beograda i Prištine, ali i o drugim važnim temama, kao što su ulaganja u vodni saobraćaj i žensko preduzetništvo i uverena sam da ćemo napraviti dobre rezultate“, izjavila je Mihajlovićeva posle sastanka, saopštilo je ministarstvo.

Jovanović je ocenio je da je sastanak bio koristan i da je fokus bio na velikim infrastrukturnim projektima u koje DFC hoće da investira.

"DFC je tu da u infrastrukturnim projektima proširi finansijska sredstva dostupna i Vladi Srbije i Prištini. Razgovarali smo i o drugim dugoročnim projektima i spremni smo da podržimo sjajne ideje, posebno kada je reč o ženskom preduzetništvu. Ovo je samo jedan od prvih uspešnih sastanaka koje ćemo imati“, rekao je Jovanović.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti