O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić okuplja direktore kovid bolnica. Obraća se u 13 h. Već...
28. Oktobar 2020. godine
IZVOR: B92, TANJUG /// Foto: EPA-EFE Andrej Cukic
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa rukovodiocima svih kovid bolnica u zemlji. Mediji navode da bi mogao govoriti i o novim merama.

Sastanak će biti održan u 12.15 u Palati Srbija, nakon čega su planirane izjave za medije, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Pošto je u Srbiji juče zabeležen najveći broj slučajeva koronavirusa od početka pandemije, 1.053, očekuje se da će predsednik Srbije, kada se obrati javnosti oko 13 časova, govoriti i o novim strožijim merama, preneli su mediji.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je jutros a uskoro očekuje sednicu povodom novih mera koje će biti donete zbog epidemiološke situacije u Srbiji.

Ističe da će nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa direktorima kovid bolnica biti dogovoreno kako da se zaštite svi građani Srbije.

"Očekujemo uskoro i sednicu vezanu za neke nove mere koje će se donositi. Predsednik Vučić je organizovao sastanak sa direktorima svih kovid bolnica, nakon toga složićemo sliku i dogovoriti kako da zaštitimo sve građane Srbije", kazao je Gojković.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti