O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
"Pao" Velja Nevolja i nije jedini; Mediji počeli da objavlju...
05. Februar 2021. godine
IZVOR: B92 /// Foto: Tanjug/Rade Prelić/Arhiva
Nakon saopštenja da su tokom noći MUP i BIA uhapsili 16 osoba zbog organizovanog kriminala bilo je jasno da se radi o "krupnim zverkama".

Međutim, onog momenta kada je saopšteno da je uhapšeno 16 osoba koje se terete za najteža krivična dela krenula su nagađanja u medijima ko je na spisku privedenih.

"Blic" je saznao da su među njima Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković, koji su nedavno privedeni, pa pušteni na aerodromu u Beogradu. Navodno je, prema izjavama crnogorskih službi, bila planirana i njihova likvidacija u Podgorici.

Belivuk i Miljković se terete za ubistva i najteža krivična dela.

"Blic" još navodi da su Belivuk i "njegova desna ruka" Marko Miljković uhapšeni dok su išli da spale automobile koje su koristili za izvršenje krivičnih dela.

Belivuk, inače nekadašnji vođa navijačke grupe "Janjičari", koja je bila paravan za brojna krivična dela, a sadašnji vođa navijačke grupe "Principi" i jedan od glavnih ljudi beogradskog podzemlja koji je usko sarađivao sa crnogorskim "kavačkim klanom", uhapšen je na Rudniku oko 5 sati jutros u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije, navodi Blic.

Njegov najbliži saradnik Marko Miljković uhapšen je u isto vreme u Beogradu.

Osim njih dvojice uhapšen je i Boris Karapandžić (34), jedan od pripadnika nekadašnje grupe Janjičari, a sada Principi, koju predvodi Velja Nevolja.

Karapandžič je jedan od huligana koji je sa Veljinom ekipom upao u klub "Komitet" u Beton Hali pre dve godine kada su polupali ceo klub, pretukli obezbeđenje i goste kluba, prenosi Blic.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti