O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić: Sledi još žešći obračun s korupcijom
02. Avgust 2013. godine
Sarajevo - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je intenziviranje borbe protiv kriminala i korupcije, ističući da će biti "još žešće" i da će biti "još većih pobuna u Srbiji" zbog toga ko će sve još da bude uhapšen.a
- Na početku svog mandata rekao sam da nema nedodirljivih. Tako će i ostati - poručio je Vučić u ovkiru šireg intervjua za sarajevski Dnevni avaz.

- Nastavićemo borbu protiv korupcije i kriminala bez pardona, jer da ima pardona, onda ništa nikome ne bih mogao da kažem. Kao što vidite, ja nemam nikakvog straha i ne postoji niko ko je zaštićen u tom smislu - rekao je srpski vicepremijer.

Vučić je objasnio da nije obeshrabren izlaskom Miroslava Miškovića iz pritvora, uz jemstvo, jer je, kako kaže, važno da se protiv njega vodi efikasan sudski postupak.
Vicepremijer je izrazio spremnost za saradnju Srbije i BiH na planu borbe protiv kriminala i korupcije.

-  Uvek sam spreman da ponudim ono što smo već dogovorili sa Crnom Gorom i što je već dalo značajne rezultate. Mi smo napravili tzv. specijalne istražne timove zajedničke sa Crnom Gorom. To možemo da uradimo i sa BiH. Mislim da bi to bilo veoma važno, jer, prosto, organizovani kriminal i korupcija nemaju granice. Svako naše povezivanje je udarac organizovanom kriminalu, tako da smo uvek spremni ne samo da o tome razgovaramo, nego da to na najkonkretniji način i brzo rešavamo i delumemo - naveo je Vučić.

Izvor: Blic/Tanjug
Foto: Blic
Poljska bi mogla da uđe u rat?
20. Mart 2023. godine
Arhiva vesti