O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Šapić: Nisam zamena za Stefanovića, njegova ostavka neme vez...
02. Jun 2021. godine
Autor:Beta, Newsmax Adria /// Foto/Izvor: NewsMax Adria
Novi potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandara Šapić izjavio je da on nije zamena za njenog donedavnog predsednika Odbora SNS za Beograd Nebojšu Stefanovića navodeći da "ta dva događaja apsolutno nemaju veze jedno sa drugim".

„Mesto potpredsednika Glavnog odbora (GO) stranke je bilo upražnjeno, nisam ja nikog zamenio, a Stefanović je bio predsednik gradskog odbora“, rekao je za Njuzmaks Adria Šapić koji je na to mesto izabran na nedavnoj sednici Glavnog odbora SNS, na kojoj je saopšteno da je Stefanović podneo ostavku.

Šapić je rekao da ne vidi tu bilo kakvu vezu, događaji su se „više spletom okolnosti poklopili“.

„Nije bilo GO zbog korone pa nije mogla da se održi sednica, da je bila možda bi se jedan od ova dva događaja desio u različitom terminu“, rekao je Šapić.

Govoreći šta donosi sa lokala, on je rekao da „ako dobije priliku, ako se bude kandidovao za mesto gradonačelnika probaće sve one dobre stvari koje je radio na Novom Beogradu da primeni na nivou Grada“.

Prema njegovim rečima, sa tog nivoa se „može uraditi daleko više jer vas statut grada ograničava na nivou opštine“.

Na pitanja da li će građani moći za godinu dana da njega i sadašnjeg zamenika gradonačelnika Gorana Vesila vide zajedno, s obzirom na izjave koje su jedan o drugom davali, Šapić je rekao da su deo iste organizacije.

„Svakako da će najjači kandidat od nas svih ići kao kandidat za gradonačelnika Beograda i da će imati najjaču formaciju za ove izbore apsolutno. Videćemo ko je tu najkvalitetniji i ko ima najveće šanse da dobije u gradu Beogradu, taj ko bude dobio će napraviti svoj tim i snositi odgovornost“, rekao je Šapić.

Kako je istakao, on i Vesić su danas u SNS i „ako imamo, ne sa njim nego sa bilo kim, neke probleme, rešavaćemo ih unutar organizacije“.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti