O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Đilas: Kandidat za gradonačelnika osoba koja je simbol svega...
28. Decembar 2021. godine
Autor:Beta, novine Nova /// Foto: Tanjug / Zoran Žestić
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da će kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda na izborima koji su najavljeni za april naredne godine biti osoba koja je simbol svega što glavni grad jeste i da je uveren u izbornu pobedu.

Đilas je za list „Nova“ rekao da „identičan epilog“ očekuje i u trci za predsednika države.

„Apsolutno sam siguran da će kandidati biti ljudi koje će građani moći da zamisle na pozicijama gradonačelnika glavnog grada, ali i za predsednika države. Kandidat za gradonačelnika će biti simbol svega što Beograd zaista jeste – velegrad sa dušom. Kandidat za predsednika (Srbije) će omogućiti da prestanu podele u našem narodu, ali i društvu uopšte“, rekao je Đilas.

Na pitanje da uporedi nalaze istraživanja koje je on naručio s onima koje je objavio nedavno "Faktor plus", a po kom Srpska napredna stranka (SNS) bez partnera ima oko 57 odsto podrške, Đilas je rekao da istraživanja služe kako bi se obeshrabrili protivnici režima.

"Svi umešani u takve radnje će odgovarati pred zakonom, kao što je to bio slučaj u sličnim situacijama u Grčkoj i Austriji", istakao je Đilas.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti