O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
SNP Naši traži da se Patrijarh Irinej povuče
15. Oktobar 2013. godine
BEOGRAD - SNP Naši u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima "najoštrije su osudili" poziv Patrijarha srpskog Irineja Srbima na Kosovu i Metohiji da izađu na lokalne izbore i " zatražili" da se od njega da se povuče sa trona i prepusti ga " sposobnijem ".
"Otvoreni poziv Srbima da glasaju na izborima Hašima Tačija, šiptarskog teroriste i izdajnika koji je umešan u preprodaju organa Srba, čin je nedostojan Srpskog Patrijarha i ovom prilikom Vas Svetosti otvoreno opominjemo da je krajnje vreme da odlučite ko ste, da li ste Patrijarh Srpski ili poslušnik stranaka na vlasti", ističu u saopštenju SNP "Naši".
Patrijarh Irinej pozvao je pre dva dana Srbe na Kosovu da glasaju na novembarskim lokalnim izborima u mestima gde čine večinu stanovništva i da izaberu najbolje između sebe.

"Ovakvim pozivima otvoreno ste stali protiv sopstvenog naroda i pljunuli ste na Tron Svetog Save, ako se plašite ili niste svesni u kojoj situaciji ne nalazi Srpski narod i država Srbija, povucite se sa Trona i prepustite ga nekom sposobnijem od Vas", navodi se u saopštenju SNP Naši.

Izvor: RTV/Beta
Foto: RTV/Beta (Emil Vas)
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti