O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Palma: Ponovo ću sa SPS
29. Januar 2014. godine
Beograd -- Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najavio je da će njegova stranka na predstojećim izborima ponovo biti na listi sa SPS.
"Očekujem da naša koalicija i na vanrednim izborima nastupi u istom sastavu. Jedinstvena Srbija svakako će ponovo biti na listi sa Socijalističkom partijom Srbije, a ostaje da se ovih dana obave razgovori sa Partijom ujedinjenih penzionera, ali mislim da tu neće biti nikakvih problema", rekao je Marković u razgovoru za "Danas".

On je precizirao da socijalistima i PUPS-om još nije bilo razgovora o raspodeli poslaničkih mandata. 

Predsednik JS i predsednik Skupštine grada Jagodina povodom najava da će kampanja da bude prljava, kaže da će njegova stranka govoriti o onome što je uradila i navesti razloge zbog kojih nije ispunila određena obećanja. 

On je uveren da će koalicija dobiti još više glasova nego na prethodnim izborima 2012. , a glavne teme tokom kampanje biće dovođenje investitora, zaštita penzionera, socijalna pravda, otvaranje novih radnih mesta, borba protiv bele kuge, međunarodna saradnja... 

Upitan da li očekuje da Ivica Dačić bude i na čelu naredne vlade Marković kaže da će se dogovori praviti kad se završe izbori i tada će se videti koje su opcije na stolu i s kojim partijama će se praviti postizborne koalicije. 

On je rad odlazeće vlade ocenio pozitivno smatrajući da je dosta učinila na realizaciji važnih ciljeva i rešavanju problema koji su godinama postojali. 

"Ono što je najbitnije za nas jeste da smo skinuli negativnu etiketu sa građana Srbije i da Srbija nikada nije bila popularnija na međunarodnoj sceni nego u protekle dve godine", ocenio je Marković.

Izvor: B92/Tanjug
Foto: B92/Beta
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti