O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
''Moguće je da se svi ujedine protiv SNS''
20. Februar 2014. godine
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da postoji mogućnost da se sve stranke nakon izbora 16. marta ujedine protiv naprednjaka i formiraju vladu koja bi zaustavila započete reforme.
Građani su ti koji odlučuju: Aleksandar Vučić
"Ja znam da je moguće da se svi ujedine, to je potpuno moguće, i to da se ujedine 17. marta, pošto nisu sigurni kakvi će rezultati da budu, da ako svi drugi dobiju nešto veću podršku od SNS-a,, da se istog dana ujedine i da pokušaju sve da vrate na staro, ali građani Srbije su ti koji donose odluku na izborima", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu.
 
Prema njegovim rečima, Srbija može posle izbora snažno da nastavi reforme ili da nazaduje u svakom pogledu.
 
"Potpuno je jasno, ili ćemo biti odgovorni pa nastaviti jače i snažnije u reforme koje smo započeli, ili ćemo da slušamo bajke pojedinih političara koji kažu da će rak da se izleči tako što se jedu žele bombone", rekao je predsednik SNS-a i prvi potpredsednik odlazeće Vlade Srbije.
 
Prema njegovim rečima, vlada će nastaviti razgovore s Prištinom, uz mnogo teškoća i mnogo muke za sve.
 
"Ali, činjenica je da moramo da razmišljamo o tome kako i na koji način da pozicioniramo Srbiju u svetu. Nismo sami", rekao je Vučić.
 
On je kazao da je istovremeni zadatak i kako "lečiti srpsku ekonomiju".
 
"To je najvažniji zadatak za nas. U tom smislu nam je potrebna podrška sveta, u zemlji mora da bude dobar investicioni ambijent... Ja sam uveren da ćemo mi to uz teške i snažne reforme koje mislimo da preduzmemo da obezbedimo", rekao je Vučić. 

Izvor: Vesti Online/Beta
Foto: Vesti Online/FoNrt/A.L.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti