O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Nebojša Stefanović: Ne bi me čudilo da nam zabrane spot
24. Februar 2014. godine
On je naglasio da na predstojećim izborima 16. marta očekuje podršku građana Srbije kako bi se borba protiv kriminala i korupcije sprovodila bez obzira na političku i stranačku pripadnost i bogatstvo
Očekuje napad tajkuna... Nebojša Stefanović
BEOGRAD - Hajka!
Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je da ga ne bi čudilo da naprednjacima, kao i u kampanji na prethodnim izborima maja 2012, ponovo zabranjuju spotove i naveo da je očigledno da je sprega Miroslava Miškovića i političkih tajkuna jača nego što se mislilo.
- Očigledno da je sprega Miškovića i političkih tajkuna jača nego što se mislilo na početku - rekao je Stefanović reagujući na ocenu kompanije „Delta holding“ da je zgrada te kompanije u negativnom kontekstu iskorišćena u spotu SNS.

On je naglasio da na predstojećim izborima 16. marta očekuje podršku građana Srbije kako bi se borba protiv kriminala i korupcije sprovodila bez obzira na političku i stranačku pripadnost i bogatstvo.

Prethodno je kompanija „Delta holding“ ocenila da je u predizbornom spotu SNS „neprimereno i na nezakonit način u negativnom kontekstu“ iskorišćeno ime te kompanije i prikazana njena poslovna zgrada.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Beta, E.K.
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti