O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Radulović predao potpise za izbore u poslednjem trenutku
01. Mart 2014. godine
Udruženje "Dosta je bilo", koje predvodi bivši ministar privrede Saša Radulović predalo je sinoć Republičkoj izbornoj komisiji potpise potrebne za podnošenje liste za parlamentarne izbore koji su zakazani za 12. mart.
Radulović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je prikupljeno nešto više od 10.000 potpisa i da će platforma te organizacije biti borba protiv, kako se izrazio, parazitskog sistema na čijem je čelu lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.
 
 - Ključna stvar za našu kampanju je borba protiv parazitskog sistema koji uništava Srbiju, koji nas košta milijarde evra i na čijem je čelu Aleksandar Vučić koji održava to partijsko zapošljavanje i sve to što nas toliko košta - rekao je Radulović.
 
On je rekao da je potrebno da se taj sistem promeni da bi Srbija preživela.
 
 - Dosta je bilo tog partijskog sistema, dosta je bilo partijskog zapošljavanja, dosta je bilo arčenja novca poreskih obveznika. Nama treba zdrava država, zdrava ekonomija i to je razlog zbog čega izlazimo na izbore -  rekao je Radulović.
 
Bivši ministar je rekao da na principima "neće biti kompromisa" i dodao da će se zalagati za ispunjavanje svih ciljeva koje je promovisao dok je bio u Vladi.
 
On je podsetio da je udruženje "Dosta je bilo" potpise počelo da skuplja tek početkom februara i zahvalio svim volonterima koji su pomogli da se taj cilj ispuni.
 
Poslednjih nekoliko sati da predaju liste iskoristili su Crnogorska partija, Lista nacionalnih zajednica - Emir Elfić, Partija za demokratsko delovanje - Riza Haljimi, Koalicija gradjana, naroda i narodnosti Slovačke demokratske stranke i Rusinske demokratske stranke, Ruska stranka, lista „Dosta je bilo" bivšeg ministra Saše Radulovića, Patriotski front - Borisav Pelević i Nijedan od ponudjenih odgovora.

Izvor: Blic/Beta
Foto: Blic/D. Milenković
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti