O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić u utorak o novcu koji Zvezda i Partizan dobijaju
08. April 2014. godine
U utorak ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno, odgovorio je Aleksandar Vučić na pitanje vezano za Vujoševića i Čovića
Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će u utorak izneti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

Vučić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja u vezi sa jučerašnjim emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pominjali i Vučića, rekao da će u utorak na Javnom servisu izneti podatke koliko je ko novca od države dobio.

"U utorak ću na RTS prvi put posle godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno", rekao je Vučić.

On je dodao i da će u utorakizneti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

"Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti", rekao je Vučić.

Predsednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je sinoć da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je prvi čovek košarkaškog kluba crveno-belih Nebojša Čović izneo drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Večernje Novosti

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti