O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Džambo iz Obrenovca uhapšen zbog prevare!?
02. Jun 2014. godine
Slobodan Nedeljković zvani Džambo uhapšen je i određen mu je pritvor jer je pljačkao kuće i ljude glumeći spasioca u Obrenovcu. On je priznao da je lagao kako bi dobio kuću od države, prenose beogradski mediji.
Džambo je u policiji priznao da je lagao kako bi uspeo da dobije kuću od države, posto živi kao podstanar, prenosi jedan beogradski portal.

Do sada se zna da je dobio 30.000 dinara pomoći, a istražuje se da li mu je i više donirano. Prijava će biti podneta zbog širenja straha i panike. Džambo inače živi sa babom i dva ujaka.

On je ranije više puta izjavio da je izgubio ženu i dvogodišnjeg sina u poplavama, ali je potom spasavao ljude u Obrenovcu.

Nedeljković je pričao da je porodicu odveo u Veliko Polje kod tasta, smatrajući da će tamo biti sigurni od poplava.

"Kako je voda nadolazila, njegova žena, sin i tast su se popeli na krov, tast je otišao u kuću po ćebe, međutim kad sam se vratiožene i deteta više nije bilo", rekao je on.

Mediji su tada preneli i da je Nedeljkovićeva porodica, kad je imao šest godina, ubijena na Kosovu, a da je on kao izbeglica došao u Obrenovac 1999, prenose "Novosti".

Džambo je za kratko vreme postao prava zvezda, pojavljivao se kao gost u mnogobrojnim emisijama i davao intervjue štampanim i elektronskim medijima o "sudbini koja ga je zadesila".

Izvor: Mondo
Foto: screenshot,YouTube

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti