O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Emotivni Đoković: Titula za dve Jelene i bebu!
07. Jul 2014. godine
Pehar Vimbldona je ponovo u rukama Novaka Đokovića koji je posle tri godine vratio najvredniji teniski trofej. Pobedu nad Rodžerom Federerom srpski as je posvetio budućoj supruzi Jeleni, koja je u drugom stanju, ali i njihovoj skorašnjoj prinovi. Ali, i prvom učitelju - Jeleni Genčić.
„Želim pre svega da se zahvalim Rodžeru na sjajnom turniru i borbi u finalu. Bio je strašan meč. Federer je najveći šampion ikada, primer velikog sportiste. Poštujem tvoju kariejr, hvala što si me pustio da te pobedim...“, našalio se Novak.
 
Đoković je pred publikom Ol Ingland kluba bio izuzetno emotivan.
„Uvek sam sanjao da osvojimo ovaj turnir, najvredniji na svetu. Gledao sam ga kad sam imao pet godina i red je da ovu titulu posetim meni dragim ljudima. Najpre budućoj supruzi Jeleni i našoj budućoj bebi. Uskoro ću postati otac, a to je veliko zadovoljstvo. Osvajanje Vimbldona posvećujem i porodici, braći i roditeljima, kao i mom timu, jer se svi žrtvuju za mene. Takođe, posvećujem pehar mom prvom treneru, Jeleni Genčić, koja me je naučila osnovama tenisa. Hvala ti, Jeco“, setio se Đoković Genčićeve koja je preminula prošle godine, ali je imala najveći uticaj na razvoj novog prvog reketa sveta.
 
Novak je savladao sedmostrukog šampiona Vimbldona, ali je Rodžer Federer uprkos porazu pokazao da je veliki as.
„Kada je meč počeo, znao sam da će biti teško jer je Novak sjajan sportista, mogu samo da mu čestitam.  Zaista ne verujem da sam stigao do petog seta... Svaka čast. Novače, zaslužio si to što si osvoijo“, naglasio je Federer, dobio ovacije publike u Londonu i najavio da će i naredne sezone igrati na Vimbldonu!

Izvor: www.vesti-online.com
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti