O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
"Rusi i mi - veza za budućnost"
01. Avgust 2014. godine
Beograd -- Pedsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa delegacijom iz Ruske Federacije da je dobro što će dve zemlje vezivati budućnost.
Foto. Beta
Nikolić je rekao "da je dobro što Srbiju i Rusiju vezuje sadašnjost kao što ih je vezivala i prošlost, a da će ih, stalnim unapređenjem bilateralne saradnje, vezivati i budućnost".

Nikolić je razgovarao sa Konstantinom Kosačovom, šefom Federalne agencije za pitanja Zajednice nezavisnih država, sunarodnika u inostranstvu i međunarodnu humanitarnu saradnju RF i sa Valerijom Rjazanskim, predsednikom Komiteta za socijalnu politiku Saveta Federacije.

Kosačov i Rjazanski su informisali Nikolića o završetku radova na uređenju ruskog nekropolja u Beogradu i zahvalili na podršci državne administracije Srbije u tom poduhvatu.

Kosačov je izrazio nadu da će predsednik Srbije, uz druge svetske lidere, prisustvovati obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom sledeće godine u Moskvi.

U oktobru se, na poziv predsednika Nikolića, očekuje dolazak predsednika Rusije Vladimira Putina u Beograd, na obeležavanje 70 godina od oslobođenja glavnog grada Srbije u Drugom svetskom ratu, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Izvor: B92
Foto. Beta

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti