O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Stjepanović: Tako se ja trkam
21. Avgust 2014. godine
Srpski plivač Velimir Stjepanović, novi šampion Evrope na 200 metara slobodno, očekuje da mu EP u Berlinu bude odskočna daska za Olimpijske igre u Riju.
 Stjepanović je u Berlinu osvojio drugo zlatno odličje u vremenu novog nacionalnog rekorda (1:45,78).

"Znao sam sve vreme da me prati svetski i evropski rekorder Paul Biderman i držao sam tempo. Očigledno je da sam imao boljih 50 metara od njega", rekao je Stjepanović za RTS.

Sjajni plivač prethodno je u ponedeljak osvojio evropsko zlato na 400 metara slobodno, takođe u vremenu novog rekorda Srbije (3:45,66).

"Došao sam u Berlin željan pobeda. Tako se ja trkam, krenem zaista žestoko, pa šta bude. Ovo će mi biti odskočna daska za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016", zaključio je Stjepanović u izjavi za jedan sportski list iz Dubaija.

Velimirov trener Kris Tajdi naglasio je da je njegov pulen žestoko trenirao ove sezone.

"Mnogo smo srećni. Spremali smo se malo drugačije ove godine. Morali smo da modifikujemo treninge zbog Veljinih leđa. Veliku ulogu je tu odigrao fizioterapeut Marko. Bez njega ne bismo mogli ni da uskočimo u bazen. Stjepanović je mnogo napredovao. Na 400 metara je popravio lični rekord za dve i po sekunde, što je u njegovim godinama izvanredna stvar. I dokaz koliko je naporno radio", rekao je Tajdi.


Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti