O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Ebart pobednik Hajatovog izbora za najlepše okićenu jelku
09. Decembar 2014. godine
Ebart medijski arhiv pobedio je na Izboru najlepše okićene novogodšnje jelke beogradskog hotela Hajat. Ova tradicionalna humanitarna akcija, koja se održava već 18 godina, ovoga puta ostvarena je u saradnji sa NVO Atina, koje se bavi podrškom žrtvama trgovine ljudima u Srbiji.
Sav prihod, koji je doniralo 12 kompanija,  uplaćen je jedinom skloništu za žene i decu - žrtve trgovine ljudima u Srbiji, koje vodi to udruženje.

Video prilog sa manifestacije

Tema ove humanitarne akcije bila je Fashionista, tako da je dekoracija jelki bila inspirisana modom. Žiri, koji su činili voditeljka Snežana Dakić, pevačica Slađana Milošević, modni kreator Predrag Đuknić i koordinator MUP za borbu protiv trgovine ljudima Mitar Đurašković, izabrao je jelku Ebart Medijskog arhiva, koja je, kako su naveli, nosila i najjaču poruku. Naime, kreativni tim Ebarta je, kroz ručno pravljene, zanimljive ukrase, predstavio delatnost Atine i skrenuo pažnju javnosti na problem trgovine ljudima, tako što su ukrasi – haljine, bluze i suknje bile načinjene od novinskih isečaka koji se odnose na aktivnosti NVO Atina i govore o ovom problemu.

Jelke će biti izložene u holu hotela Hajat sve do 08. januara 2015.

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti