O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Sa Blerom razgovor uz kafu
26. Februar 2015. godine
Beograd -- Zorana Mihajlović izjavila da razgovor ministara sa Tonijem Blerom u Beogradu nije bio tajni i da on nije bio angažovan kao savetnik uz nadoknadu.
"Ja sam potpuno sigurna da nije, zato što je ovo bio zaista razgovor uz kafu", rekla je potredsednica Vlade Zorana Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara u Privrednoj komori Srbije.

Na tom sastanku, kako je objasnila, razgovarano je o tome kako sve vlade na ovom svetu imaju ozbiljan problem u prvoj godini i često ta godina bude izgubljena.

“Zato je na tom sastanku sa Blerom najviše bilo reči o tome da srpska vlada prvu godinu nije izgubila, već je donela reformske zakone, napravila aranžman sa Međuanrdnim monetarnim fondom i sada kreće u kapitalne investicije”, navela je Mihajlović.

Podsećamo, Zorana Mihajlović je bila jedna od ministara koja nije želela da odgovara na pitanja novinara B92 ispred Kluba poslanika nakon sastanka sa bivšim premijerom Velike Britanije Toni Blerom.

Ranije tokom dana, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksadnar Vulin je na pitanje novinara da li je prisustvovao predavanju Blera rekao da na to nema šta da kaže.

"Pitate me za nešto što je bulevarska štampa pokušala da prestavi kao neko veliko čudo. Danas ću govoriti isključivo o mladima i zapošljavanju mladih", rekao je Vulin.

Bler je juče održao jednosatno predavanje pojedinim ministrima i njihovim saradnicima u Klubu poslanika u Beogradu.

Prema informacijama B92, Bler je prisutnima objašnjavao strategiju političkog delovanja i odnose s javnošću, kao i način na koji bi trebalo da komuniciraju sa medijima. Takođe, rekao im je da bi tokom mandata trebalo da se posvete manjem broju tema, najviše tri ili četiri.

Predavanju koje je počelo u 9 sati u Tolstojevoj 2 na Dedinju, kako su preneli mediji, prisustvovali su ministri Zorana Mihajlović, Nebojša Stefanović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin, Kori Udovički, Dušan Vujović i Željko Sertić, kao i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Izvor: B92
Foto: Beta, AP

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti