O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vučić: Imam dokaze za Miškovića
17. Mart 2015. godine
Obrenovac -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da ima dokaze da biznismen Miroslav Mišković stoji iza kampanje koja se vodi protiv njega.
Vučić je poručio da Srbija više nije tajkunska država, te da će njemu zapovedati samo narod na izborima.

Odgovarajući na pitanje novinara u Obrenovcu kako komentariše navode pojedinih medija da Mišković stoji iza određenih protesta protiv njega, Vučić je rekao da je Mišković iza mnogih stvari i da tu nema iznenađenja.

''Čovek ide po spisku i gleda ko god negde nešto ima da kaže protiv mene, kaže mu da bi da pomogne, ali da samo malo jače to kaže protiv Vučića'', istakao je premijer naglasivši da za takve tvrdnje poseduje i dokaze.

''Ja sam predsednik vlade i s tim se ne igram'', podvukao je Vučić dodavši da je spreman da pokaže dokaze za svoje tvrdnje svim nadlžnim organima.

On je dodao da problem u zemlji predstavljaju Mišković i njegovi tajkuni, ''oni koji su suštinski upravljali ovom zemljom''.

''To je zato što više nema kredita koje mogu da povuku da država plaća od 100 -200 miliona na kraju svake godine. Ovo nije više tajkunska država. Meni ne naređuju tajkuni, meni zapoveda samo narod na izborima i u tome je suštinska razlika i tako ćemo se ponašati i ubuduće'', rekao je Vučić.

Izvor: B92
Foto: Tanjug

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti