O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Beograd dobija svoj akva-park
22. Jun 2015. godine
Beograđani više neće morati da gledaju u nebo kako bi uživali u zabavi na vodi, jer će za mesec dana na Ledinama biti otvoren akva park.
Uz bazen sa vrtlozima, mini barovima i toboganima, moći će da uživa i na otvorenim kupalištima i đakuzijima na krovu novog "Holivudlenda." Neće biti baš veliki kao onaj u Bloku 44, čija je gradnja počela pre 10 godina, pa brže bolje obustavljena, ali...

Palme i trska visine do 2,5 metara potpuno će promeniti dva hektara placa restorana "Inter Holivud", gde će dosadašnju obaveznu toaletu za svadbena veselja zameniti kupaći kostimi.

"Već godinu dana pravimo prvi zatvoreni akva park u Beogradu, koji će leti ima kapacitet 1.500 ljudi, a zimai 700" , kaže Milinko Nešović, vlasnik "Holivudlenda."

Na rasplaganju će biti ukupno deset bazena, dva đakuzija, koje će opsluživati šest do sedam barova i restorana.

Avantura će počinjati već sa 200 metara visine, odakle će toboganom posetioci moći tek na kratko da napuste okrilje zatvorenog dela, a zatim ih ponovo spust vraća pod kupolu vodene oaze. Kružnim putem ih vodi do “pećine“ od 100 kvadrata ili se pak mogu odlučiti na bazen od 35 metara dužine sa brzacima.

Najmlađi će svoju zabavu pronaći kraj manjeg bazena, a predah od vratolomija će ih čekati uz vodeni šank. Neće izostati ni sunačanje ukoliko se produži podzemnim prolazom od krova novog hotela gde posetioce očekuju jop jedan bazen i đakuzi.

Izvor: B92
Foto: Thinkstock.com
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti