O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Sramota za BG da se ovako nešto slavi
03. Septembar 2015. godine
Gradski menadžer Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji puta u selu Konatice čiju izgradnju finansira gradska opština Obrenovac.
Kako je saopšteno iz Gradske opštine Obrenovac, Republika Srbija će na zahtev grada Beograda finansirati još dodatnih šest kilometara do Maričića potoka.

Vesić je tom prilikom rekao da je izgradnja tog puta primer kako opština i grad zajedno mogu da rade.

"Ovaj put je primer kako opština i grad mogu zajedno da rade. Ti radovi će se raditi tokom ove godine, a sledeće godine nastavljamo sa radovima do kraja puta", rekao je Vesić.

On je naglasio da to pokazuje kako su vlasti u Obrenovcu, Beogradu i na republičkom nivou sinhronizovane i kako mogu da rade u interesu gradjana.

Vesić je rekao da mu je žao što dolazi i slavi kada se negde napravi put ili vodovod.

"To jeste za ljude koji žive ovde slavlje, ali je za naš grad to sramota da se tako nešto slavi jer normalno je da ljudi imaju put i vodu u 21. veku i trebalo bi da slavimo neke novije stvari. Postoje delovi grada koji su bili ne delovi drugog, nego delovi desetog reda, gde se ništa nije ulagalo i mi se trudimo da poslednjih godinu dana te nepravde ispravimo i da više ulažemo u prigradska naselja", rekao je Vesić.

On smatra da se to menja na bolje i da polako ali sigurno svi mogu da budu ponosni što su građani Beograda, bez obzira da li žive na Terazijama ili u Konaticama.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da radovi u Obrenovcu i Lazarevcu predstavljaju simbol saradnje grada sa opštinama, kao i da Grad Beograd nastoji da sva moguća republička sredstva budu preneta, kako bi ti radovi bili urađeni u celosti.

"Ono što je za nas značajno jeste da neće postojati ni jedna kuća u Konaticama, a da neće dobiti i vodu i put i to je naša aktivnost do kraja godine. Ovaj put je bio san, danas je on java i u Konaticama, a biće i za nekoliko meseci i u selima koja gravitiraju ka ovom ovde području", rekao je Čučković.

Radovi na toj deonici puta otpočeli su u drugoj nedelji avgusta, njihova vrednost iznosi 32 miliona dinara, a radi se skoro četiri kilometra puta.

Izvor. B92
Foto: Beta

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti