O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Nova faza razvoja Insajdera
14. Oktobar 2015. godine
Autorka i urednica “Insajdera” Brankica Stanković zbog pokretanja svoje produkcijske kuće odlazi sa TV B92 ali i nastavlja saradnju sa ovom medijskom kućom.

Jedna od najboljih i najnagrađivanijih srpskih novinarki u zemlji i inostranstvu, autorka “Insajdera”, obrazložila je zašto se odlučila na ovaj korak:

“Već duže vreme razmišljam i o pokretanju Internet portala za čiji će sadržaj od početka do kraja biti odgovorni novinari koji su i do sada radili emisiju ‘Insajder’”, kaže Brankica Stanković i ističe da su u pripremi nove emisije koje će se uskoro emitovati na TV B92.

“B92 će nastaviti da emituje ‘Insajder’ a mogućnost saradnje postoji i na nekim drugim projektima jer će naša prva adresa za saradnju biti TV B92”, naglasila je Stankovićeva koja je na B92 radila 18 godina.

Televizija B92 razume potrebu Brankice Stanković i novinara emisije “Insajder” za novim profesionalnim izazovima i razvojem i oni će imati maksimalnu podršku na koju mogu da računaju. Verujemo u novu fazu razvoja “Insajdera” kao i uspešnost naše buduće saradnje sa produkcijskom kućom Brankice Stanković.

Izvor B92
Foto: B92


Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti