O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Gašić će biti smenjen kada nađem rešenje
18. Decembar 2015. godine
Jagodina -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će ministar odbrane Bratislav Gašić biti smenjen kada nađe rešenje za to mesto.
"Ako neko misli da se u kafani za jedan dan traži ministar, to je toliko smešno da nemam reči. I to neko ko treba da vodi Ministarstvo odbrane. Bata Gašić je dobro vodio to ministarstvo. Bata Gašić je lojalan našoj stranci. Bata Gašić je moj prijatelj. Kakav je problem da li će to biti posle tri ili deset dana?", rekao je Vućić gostujući na jagodinskoj televiziji Palma plus.

On je dodao da je Gašić otišao zbog izgovorene reči, zbog nepristojnosti.

"Ja znam koliko je njemu teško i koliko se kaje. Ako sam zbog toga bio spreman da kažem - ne može, Srbija mora drugačije da se ponaša, Srbija mora drugačije da izgleda, što bih štitio nekog? Neću nikoga da štitim, ali ću da štitim ljude od laži. Kao što ću da štitim Batu Gašića da je kriv za helikopter i da je loše radio", rekao je Vučić.

Premijer je rekao da misli da je ispravno postupio kada je odlučio da smeni Gašića.

"Mislim da sam ispravno postupio i da time pravimo crtu između nas i onoga što je bilo nekada. Pokazujemo mnogo veću odgovornost nego što je bila ranije", kazao je Vučić.

Izvor: B92
Foto: Beta


Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti