O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Mali: Vi sedite u toplom, mi ćemo očistiti ulice
04. Januar 2016. godine
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je večeras da će sve gradske ulice prvog i drugog prioriteta biti očišćene do jutra kao i da je na tom poslu angažovano 1.150 ljudi i 170 vozila.
Gostujući u Dnevniku RTS-a, Mali je kazao da probleme sa nanosima stvara košava, ali i da gradske komunalne službe uspevaju da se izbore sa tim.

"Svi raspoloživi kapaciteti su na ulici, čistićemo celu noć i ulice prvog i drugog prioriteta biće očišćene do jutra. One će apsolutno biti prohodne i sve će biti u redu, svako će na vreme doći na posao", kazao je gradonačelnik, ukorivši one koji "samo kritikuju iz toplih soba dok se radnici na ulicama satima smrzavaju da bi im očistili ulice".

Kako kaže, drugi gradovi sveta koji su mnogo bogatiji imaju mnogo veće probleme kada pada sneg, tako u Njujorku kada pada sneg 10 dana je grad blokiran.

"Mi smo za samo nekoliko sati uspeli da očistimo sneg koji i dalje pada, mislim da smo uradili veliki posao i zahvaljujem svim ljudima u komunalnim preduzećima koji rade na ulici i ja ću sa njima biti celu noć kako bi do ujutru očistili grad", naveo je Mali.

On je rekao da u Beogradu i pored ovako jake košave nijedna linija GSP-a nije skraćena i da gradski saobraćaj funkcioniše po redu vožnje.

"Tokom sutrašnjeg dana se očekuje ledena kiša i apelujem na sve Beograđane da obrate pažnju, da se što manje kreću, koriste što više javni prevoz, a što manje privatne automobile, kao i da ako već voze da budu oprezni", poručio je Mali.

Foto: Beoinfo
Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti