O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Antiću, uzdrži se ili jasnije - Prokop krečenje
28. Januar 2016. godine
Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović zatražila je od ministra energetike i rudarstva Aleksandra Antića da se izjasni je li Prokop za njega samo krečenje.
"Zamolila bih poštovanog kolegu Antića, kad se već sam i nepozvan uključio u polemiku koju vodim sa Milutinom Mrkonjićem, da se kao zamenik predsednika SPS javno izjasni o stavu svog počasnog predsednika”, zatražila je ona od kolege ministra saopštenjem za javnost.

“Da li je i za njega Prokop samo 'krečenje' koje je uradila Vlada u kojoj je on ministar energetike i da li je za završetak Prokopa najzaslužniji njegov počasni predsednik?”, upitala je ministarka Mihajlović Antića ističući da treba da se izjasni, a ako to ne želi - onda, primetila je, da se bar uzdrži od komentara.

Povodom polemike između potpredsednice Vlade i Srpske napredne stranke Zorane Mihajlović i počasnog predsednika SPS-a Milutina Mrkonjića u vezi sa stanicom Prokop, Antić je rekao da mu je jasno da njih dvoje, toj maloj polemici ni izbliza ne pridaju značaj kakav pridaju činjenici da imamo Prokop, konačno otvoren za saobraćaj i da je siguran da je Mrkonjiću drago zbog Prokopa.

Izvor: B92
Foto: Tanjug

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti