O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Mihajlović: LDP nema šta da ponudi, SPS najmanje loš
11. Jul 2016. godine
Pred Srbijom su veliki izazovi i verujem da Aleksandar Vučić pažljivo bira tim koji mora da bude još efikasniji, izjavila je ministarka Zorana Mihajlović.
U razgovoru za list Danas, Zorana Mihajlović je, na pitanje zašto sastav nove vladajuće strukture još nije poznat, ujedno isključila spekulacije da postoje određeni pritisci spolja na Vučića što se tiče toga ko će činiti novu vladu.

"Poznato je i da Vučić ne trpi pritiske, posebno one da nekog izabere za ministra. Mandatar je rekao da će nova vlada biti izabrana u što skorije vreme i biće svakako u zakonskom roku", navela je ministarka saobraćaja i građevinarstva u tehničkoj vladi.

Na pitanje da li će LDP i njen lider Čedomir Jovanović biti deo nove vlade, Mihajlović navodi da do sada nije videla nijedan konkretan predlog kako bi LDP pomogao novoj vladi.

"Ali ono što sam videla jeste da se svi nude da uđu u Vladu", istakla je Mihajlović, koja je do skoro bila potpredsednica SNS-a.

Povodom spekulacija o tome da li će socijalisti ponovo biti koalicioni partneri SNS, ona napominje da će o tome odlučiti predsednik SNS-a Aleksandar Vučić.

"Da li će, u kojoj meri i sa koliko ministara SPS biti u Vladi odlučiće mandatar i on će spisak svih ministara predstaviti i vrhu SNS. Ali, i pored svih opravdanih kritika koje smo moje kolege i ja iznosili na račun SPS, socijalisti su najmanje loš partner od svih ostalih stranaka", ocenila je Mihajlović.

Ministarka očekuje da će nastaviti da radi posao koji je do sada radila.

"Rezultati tri resora koje vodim građanima su vidljivi: uveli smo elektronske građevinske dozvole, doneli zakon o ozakonjenju, izgradili gotovo 100 kilometara auto-puta, obnovili više od 200 kilometara puteva i pruga. Pokrenuli smo pitanja prava žena, zaštite Roma... I ostalo je još toga da se završi", navela je Mihajlović.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti