O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Uhapšen bivši ministar Predrag Bubalo!
14. Jun 2013. godine
Pripadnici Radne grupe Uprave kriminalističke policije (UKP) priveli su bivšeg ministra za privredu Predraga Bubala, nekadašnjeg direktora Agencije za privatizaciju Miodraga Đorđevića i još šest osoba zbog malverzacija u vezi sa privatizacijom Luke Beograd, saznaje "Blic".
Oni se sumnjiče da su zloupotrebom položaja oštetili budžet za najmanje 5, 7 miliona evra. Luka Beograd je 2005. godine prodata firmi Vorld fin iz Luksemburga čiji su vlasnici Miroslav Mišković i Milan Beko.

Pored Bubala i Đorđevića pripadnici Radne grupe priveli su i Gorana Mrđu, bivšeg Izvršnog direktora Agencije za privatizaciju, Alekseja Misailovića, bivšeg direktora Centra za tržište kapitala u Agenciji za privatizaciju, Aleksandra Gračanca, bivšeg direktora Akcijskog fonda, Jasminu Dragutinović,bivšeg direktora sektora za analizu, pripremu i organizaciju prodaje u Akcijskom fondu, Miroslavu Drobac, bivšeg direktora privrednog društva “ Luka Beograd” a.d. i Dušana Kosovca- bivšeg finansijskog direktora ” Luke Beograd”.

Izvor: Blic/I.M.J.
Foto: Blic
Kon se ponovo oglasio
09. Jul 2020. godine
Arhiva vesti