O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Vuksanović: Nisam izgladneli beskućnik
24. Januar 2017. godine
Bivši ministar Slobodan Vuksanović odbacio je tvrdnje da je "izgladneli beskućnik" i rekao je da je prezadovoljan profesionalnim, ali i stambenim statusom.
Vuksanović je za TV Prva rekao da i dalje stanuje tamo gde je odrastao, na Crvenom krstu, i da svoj stan ne bi zamenio ni za "pet vila na Dedinju ili Beverli hilsu".

"Nisam izgladneo, neobrijan i ne spavam obučen u tanku jaknu sa rancem po parkovima. Nisam promrzao i svakog jutra slušam savete Nade Macure i oblačim se slojevito", rekao je Vuksanović.

Jedan beogradski list je na naslovnoj strani objavio priču o tome kako je Vuksanović navodno neobrijan i obučen u tanku jaknu nedavno pronađen u jednom parku promrzao i izgladneo, i da je bivši ministar posle razvoda ostao "bez igde ičega".

Vuksanović, koji je završio Filološki fakultet i ima dva doktorata, predaje sociologiju i komunikologiju na jednom privatnom fakultetu. Kaže da "voli svoje studente i da oni vole njega". Kako je rekao, nije mu jasno otkud ove priče.

"Bio sam novinar i moj učitelj Aleksandar Tijanić je govorio 'Kaži mi samo u kojim novinama je objavljen tekst i reći ću ti ko ga je naručio'", rekao je Vuksanović.

Bivši ministar navodi da neće tužiti medije koji su objavili vest o njemu.

Vuksanović je bio ministar prosvete i sporta u vladi Vojislava Koštunice, bio je član Demokratske stranke do 2000. godine, zatim kratko Narodne demokratske stranke, da bi od 2004. do kraja političke karijere bio član DSS.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti