O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Nema pregovora Vučića i Nikolića, posebno ne tajnih
17. Februar 2017. godine
Nema nikakvih pregovora Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, a posebno ne tajnih, rečeno je večeras Tanjugu u kabinetu premijera.
Premijer je večeras domaćin na večeri sa austrijskim kancelarom, i "ne pada mu na pamet da se bavi takvim stvarima i uzaludnim razgovorima", rečeno je Tanjugu u kabinetu premijera.

Beogradski mediji su danas objavili spekulacije o navodinim tajnim pregovorima Nikolića i Vučića.

Prema saznanjima B92, situacija će biti jasnija nakon sednice Glavnog odbora SNS koja je zakazana za petak.

Kako nam je rečeno iz Nikolićevog okruženja, suštinski dogovor Vučića i Nikolića jeste "prezumpcija stabilnosti", ali to podrazumeva "obostrane ustupke".

Prema saznanjima Prve TV, Nikolić je poslao i pismo Vučiću, u kome, u zamenu za podršku za predsedničku kandidaturu, traži čelno mesto u SNS i Vladi Srbije, a na to pismo Vučić nije odgovorio.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da "premijer Vučić nije trgovac", da je Nikoliću dao korektnu ponudu i da preko toga neće ići.

"Nikoliću je dao korektnu ponudu i preko toga neće ići. Vučić nije trgovac, on neće da trguje, hoće da razgovara. Nikakve trgovine mu ne padaju na pamet. Ponudio je nešto što je veoma korektno, preko toga ništa", kaže Stefanović za TV Prva.

Takođe, oglasio se i Miloš Vučević koji je izjavio da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću.

"Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je Predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića Vučiću", izjavio je Vučević za Radio-televiziju Vojvodine.

Vučević je rekao da je odluka Tomislava Nikolića da se kandiduje na predsedničkim izborima politički neracionalna, ukoliko je uopšte tačna.

Izvor: B92

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti