O nama
UslugeProjektiRubrikeKontakt

Misija, vizija i ciljevi
Portfolio
Partneri

O nama

Medijski arhiv Ebart je privatna kompanija, osnovana 2000. godine. Naša osnovna aktivnost je čuvanje podataka iz štampanih medija u elektronskoj formi. Novinski arhiv postoji od 2003. godine i do danas je u njemu uskladišteno više od 3.500.000 tekstova iz štampanih medija koji imaju nacionalnu pokrivenost.
Novinski arhiv Ebarta predstavlja najveći korpus modernog srpskog jezika u digitalnom obliku. Tekstovima se pristupa onlajn i svi posetioci našeg sajta imaju priliku da slobodno pretražuju kompletan arhiv, gde mogu pregledati naslove i prvih par redova samog teksta. Registrovani korisnici imaju neograničen pristup čitavom sadržaju arhiva.
Od 2005. do 2017. godine Ebart je arhivirao izabrane informativne emisije 5 televizija koje imaju nacionalnu pokrivenost i gradske televizije Studio B. Video arhiv sadrži više od 300.000 priloga, koji se takođe mogu pregledati onlajn. 

Ebart nudi i uslugu medija monitoringa, praćenje svih medija u Srbiji na ključne reči koje definiše klijent. 

Ebart je specijalizovan i za izradu analiza medija. Od osnovnih, kvantitativnih analiza, preko kvalitativnih analiza koje porede medijski tretman zadatih ključnih reči, pa sve do složenih analiza sadržaja. 

Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti