O nama
UslugeProjektiRubrikeKontakt

Misija, vizija i ciljevi
Portfolio
Partneri

O nama

Medijski arhiv Ebart je privatna kompanija, osnovana 2000. godine. Naša osnovna aktivnost je čuvanje podataka iz štampanih medija u elektronskoj formi. Novinski arhiv postoji od 2003. godine i do danas je u njemu uskladišteno više od 3.500.000 tekstova iz štampanih medija koji imaju nacionalnu pokrivenost.
Novinski arhiv Ebarta predstavlja najveći korpus modernog srpskog jezika u digitalnom obliku. Tekstovima se pristupa onlajn i svi posetioci našeg sajta imaju priliku da slobodno pretražuju kompletan arhiv, gde mogu pregledati naslove i prvih par redova samog teksta. Registrovani korisnici imaju neograničen pristup čitavom sadržaju arhiva.
Od 2005. do 2017. godine Ebart je arhivirao izabrane informativne emisije 5 televizija koje imaju nacionalnu pokrivenost i gradske televizije Studio B. Video arhiv sadrži više od 300.000 priloga, koji se takođe mogu pregledati onlajn. 

Ebart nudi i uslugu medija monitoringa, praćenje svih medija u Srbiji na ključne reči koje definiše klijent. 

Ebart je specijalizovan i za izradu analiza medija. Od osnovnih, kvantitativnih analiza, preko kvalitativnih analiza koje porede medijski tretman zadatih ključnih reči, pa sve do složenih analiza sadržaja. 

Arhiva vesti