O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Medijski najprisutniji Jovanović i Jeremić
12. Mart 2013. godine
Koliko su aktivni narodni poslanici
Loše izveštavanje medija o Kosovu
08. Novembar 2012. godine
BEOGRAD, 8. novembra 2012. (Beta) - Mediji treba više pažnje da posvete izveštavanju o osetljivim temama sa Kosova, ocenili su u četvrak u Beogradu učesnici okruglog stola "Kosovo i mediji", koji je organizovala nevladina organizacija Centar za praktičnu politiku.
„Patriotska” pljačka u srpskoj štampi
19. Oktobar 2012. godine
Ukoliko nisu lično „prozvani“, političari se, po pravilu, klone tema koje mogu na bilo koji način da ih sa njima povežu. Kako štampani mediji prate serijal Insajdera “Patriotska” pljačka, za Insajder piše direktor medijskog arhiva Ebart Velimir Ćurgus.
Srbija se ne bori sa korupcijom
14. Septembar 2012. godine
Beograd -- 99% učesnika on-line ankete "Oceni svoja prava" na b92.net smatra da se država Srbija ne bori protiv korupcije, a 80% negativno ocenjuje zaštitu ljudskih prava.
Borba predsedničkih kandidata na društvenim mrežama
17. Maj 2012. godine
BEOGRAD - Kampanja kandidata za predsednika Srbije vodila se i na Internetu, a sada je, zahvaljujući novoj softverskoj alatki, moguće izmeriti način na koji korisnici društvenih mreža reaguju na političare i njihove poruke.
"Bitka za bebe": Ordenje donatorima
09. Maj 2012. godine
Beograd -- Na Dan pobede, u Kulturnom centru Reks uručena su priznanja i ordenje donatorima i svim zaslužnim pojedincima koji su dali svoj doprinos akciji „Bitka za bebe“.
CeSID: Lista DS najzastupljenija
06. Maj 2012. godine
Beograd -- Izborna lista "Izbor za bolji život" i njen kandidat Boris Tadić bili su najzastupljeniji u izbornom programu televizija sa nacionalnim frekvencijama.
Pokušaj krađe imena "Insajder"
04. Maj 2012. godine
Beograd -- Dragan J. Vučićević, koji je radio kao novinar Nacionala, Kurira, pa Presa, pokušava da ukrade ime "Insajder" najavljujući da će se tako zvati njegove novine.
Dežer: Napredujete, ali nedovoljno
04. Maj 2012. godine
Srbija je načinila niz koraka u borbi protiv diskriminacije donošenjem pravnog i formiranjem institucionalnog okvira, ali to i dalje nije dovoljno, rekao je danas Vensan Dežer.
Razlika između naprednjaka i demokrata u okviru statističke ...
01. Maj 2012. godine
Tesno je na vrhu, veoma. No, i da nije ovoliko tesno, zna se već poodavno da će buduću vlast formirati ili demokrate ili naprednjaci, zavisno od toga ko će od njih napraviti jaču koaliciju.
Digitalna slika lokalne zajednice
30. April 2012. godine
U ponedeljak 30. aprila 2012. u Klubu poslanika održana je svečana ceremonija dodele priznanja nagrađenim učesnicima konkursa „Unapređenje komunikacije građana i organa javne vlasti posredstvom Interneta“ , koje je organizovala Uprava za digitalnu agendu. Medijski arhiv Ebart osvojio je treću nagrad...
Ebart u trci za Diskobolos
20. Decembar 2011. godine
Ebart je ušao u uži izbor kandidata za dodelu priznanja Diskobolos, koja će se održati tokom ceremonije u „Starom dvoru“ 20. decembra 2011. godine.
Priznanje Ebart Medijskom arhivu
10. Avgust 2011. godine
Kongresna biblioteka iz Vašingtona, najveća biblioteka na svetu, uvrstila je Ebartov novinski arhiv u svoju redovnu ponudu. Kongresna biblioteka odluku o pretplati na ovaj on-line arhiv donela je posle opsežnih analiza njegove organizacije i funkcionalnosti.
Fejsbuk revolucija u buretu baruta
11. April 2011. godine
Da li je u Srbiji moguće okupiti 50.000 građana pozivom preko društvene mreže kao u okruženju i na Bliskom istoku
Elektronska arhiva
04. April 2011. godine
ČAČAK Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis” u Čačku, kao matična biblioteka za Moravički okrug, dobila je besplatan pristup elektronskoj bazi medijske arhive “Ebart”, koju će moći da koriste i opštinske biblioteke u Ivanjici, Guči i Gornjem Milanovcu, kao i čačanska Gimnazija. Korisnici ovo...
Preminula Tina Tarner
25. Maj 2023. godine
Arhiva vesti