O namaUslugeProjekti
Rubrike
Kontakt

Press
TV
www
Pod lupom
Naš stav
Pitamo vas
Ebart Lab
Drugi o nama
Galerija
Agasi: Zastrašujuće je što Novak može još da napreduje
18. Jul 2018. godine
Andre Agasi nije mogao da ne prokomentariše pobedu Novaka Đokovića na Vimbldonu i bio je veoma srećan zbog svog bivšeg pulena.
Čović: 39 miliona, a samo Vujoševiću 600.000 evra?
26. Oktobar 2017. godine
Predsednik Crvene zvezda Nebojša Čović rekao je da je finansijski izveštaj koji se pojavio na društvenim mrežama bajata vest ,koju su pustile – "naše komšije".
Senzacija na startu: Krunićeva izbacila sedmu na svetu!
29. Avgust 2017. godine
Srpska teniserka Aleksandra Krunić savladala je u prvom kolu US Opena Britanku Džoanu Kontu, sedmu igračicu sveta, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4,
Sve što treba da znate o novoj Vladi
27. Jun 2017. godine
Beograd -- Nova Vlada imaće 18 ministarstava i tri ministra bez portfelja. Vulin i Đorđević zarotirali mesta. Nova lica: Goran Trivan i Nenad Popović.
Dočekana 21 delegacija, ko sve dolazi na inauguraciju?
23. Jun 2017. godine
Beograd -- Prijem povodom stupanja na dužnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića biće održan od 18.00 u Palati "Srbija" na Novom Beogradu.
Stupa na snagu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici
01. Jun 2017. godine
Na snagu stupa novi Zakon o sprečavanju nasilja u porodici koji treba da spreči nasilje u porodici pre nego što do njega dođe.
Najmlađi srpski roker: Heroji uvek idu napred
31. Maj 2017. godine
Najmlađi roker u regionu Nikola Džoni Ranković (13), koji je svojim talentom i ogromnom energijom osvojio publiku i zadobio poštovanje starijih kolega, uveliko se priprema za još jedan humanitarni koncert, piše pesme, planira veliki broj koncerata tokom leta, ali ne posustaje ni u pripremama za lond...
Avioni sleteli u BG, stigla deca "zarobljena" na Kipru
18. April 2017. godine
Oba aviona koja su otišla na Kipar po trinaestoro dece iz Srbije koja su od nedelje uveče bila zarobljena na aerodromu u Larnaki sletela su u Beograd.
Demonstranti se ogradili od političkih stranaka i dali rok
10. April 2017. godine
"Protest protiv diktature" saopštio je da je "protest nastao kao vid potrebe da se nezadovoljstvo građana čuje" i ogadio se od uticaja političkih stranaka.
SAVEZ SA SVIMA KOJI NE PRIZNAJU KOSOVO I PROTIV SU OVE VLASTI
25. April 2018. godine
Blic
LIDER POKRETA DVERI O MOGUĆEM ULASKU U OPOZICIONI BLOK U intervjuu za „Blic“ Obradović komentariše mogućnost ujedinjenja opozicije. Kako komentarišete izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da su Dveri dobrodošle u „Savez za bolju Srbiju“ dok se predsednik PSG Saša Janković protivi tome? Da li vidite Dveri u tom savezu? - Dve su glavne teme u 2018: odbrana Kosova i Metohije u sastavu Srbije i opozicioni blok za smenu vlasti. Spremni smo za razgovore po oba pitanja sa svima, ali je nemoguće praviti saveze sa onima koji su za potpisivanje pravno obavezujućeg sporazuma sa lažnom državom Kosovo, bez obzira da li su u vlasti ili u opoziciji. A da opozicija mora da nađe nove načine zajedničkog odgovora na štetne postupke vlasti, kao u Požegi, Zrenjaninu ili Nišu - mora i može. Da li ipak smatrate da je vaša najprirodnija koalicija u opoziciji DSS, Zavetnici i ostale stranke desne orijentacije, a ne sa građanskim strankama? - Šta je prirodno? Prirodno je da posle 30 godina istih ljudi koji se vrte na vlasti dođe do smene političkih generacija, ali se to nikako ne dešava. Prirodno je da ako si opozicija, radiš protiv vlasti, a u Srbiji postoji opozicija koja radi za vlast. Da li su svi koji sada čine vlast prirodna koalicija? Mi smo spremni za saradnju sa svima koji su protiv ove vlasti na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou, ali i za očuvanje KiM u sastavu Srbije. Da li će Dveri izaći na sledeće izbore ili će ih bojkotovati? - Da li će biti Srbije do sledećih izbora ako se odremarko knemo KiM, omladina napusti zemlju, domaća privreda nestane, selo se ugasi...? Sada nam je potreban nov i orginalan odgovor na ovu moralnu i političku krizu. Na izborima i mimo izbora. Zbog čega se u javnosti ne oglašavate praktično od završetka lokalnih izbora u Beogradu? - Zato što ne želim da igram onako kako vlast i mediji pod kontrolom vlasti sviraju. Kako s ove vremenske distance komentarišete rezultate koalicije DJBDveri? Da li i sada smatrate da je trebalo da bojkotujete lokalne izbore u Beogradu? - Hrabro smo se borili u neregularnim uslovima. Kada je u pitanju bojkot, mesecima sam to predlagao kolegama iz opozicije jer je to bila ozbiljna ideja da se raskrinka nakaradni sistem vlasti u Srbiji. Možda je trebalo da to i sami uradimo. Da izađemo iz začaranog kruga i da ne učestvujemo u režiranoj predstavi. Da li bi pokret Dveri ostvario bolji rezultat da je samostalno izašao na izbore? - Ponudili smo alternativu i sadašnjoj i bivšoj vlasti. Dveri će to raditi i ubuduće. Pravo pitanje je zašto ta poruka nije prihvaćena od birača koji upravo to žele, a ima ih mnogo više nego što smo mi dobili glasova. Vreme je za kvalitativne iskorake u strategiji i taktici političkog delovanja. Time se trenutno najviše bavim. Da li ste razmišljali o podnošenju ostavke nakon lokalnih izbora u Beogradu? - Ponudio sam ostavku Glavnom odboru Srpskog pokreta Dveri i ona nije prihvaćena. Onda sam tražio i dobio mandat za krupne kadrovske i organizacione promene u Pokretu.

Antrfile:

PREPUSTIMO LJOTIĆA ISTORIČARIMA

Pojedine opozicione stranke ne žele da uđu u koaliciju sa pokretom Dveri zato što, navodno, baštinite ideje Dimitrija Ljotića. Kakvo je vaše mišljenje o istorijskoj ulozi Ljotića? - To mogu da kažu ili oni koji ništa ne znaju o Dverima ili ništa ne znaju o Ljotiću, a spremni su olako da komentarišu i etiketiraju.
Prepustimo to pitanje istoričarima i sudstvu. Dveri baštine ideje svetosavlja, Nikolaja Velimirovića, Miloša Crnjanskog i antifašizma, ali i antiglobalizma i modernih političkih kretanja u Evropi i svetu, poput Svetskog kongresa porodica.
Autor: NN
Nemci vape za radnicima
05. Oktobar 2018. godine
Zbog ovoga se igra Liga šampiona
03. Oktobar 2018. godine
Arhiva vesti